top of page
59D0FC46-EEF2-41F2-88B6-8F321E5388E4_1_1

Coral del Roser

3F7A28F0-3C25-4E3A-96B4-6E9753DEA546.jpe

Van ser l'educació de la sensibilitat, del sentit de l'oïda i del ritme, però també la participació activa d'un treball conjunt i l'acceptació d'una disciplina de grup les que van moure al centre obrir un cor.

Mes enllà de les obligacions pedagògiques, assumim el cant coral i les activitats pròpies del cor com un compromís voluntari lliurement acceptat per directors, famílies i cantaires.

La nostra aspiració, en definitiva, és aconseguir que els infants s’interessin per les activitats que fan a la coral i s’hi diverteixin cantant, a fi que els valors esmentats els siguin transmesos de manera natural i agradable.

IMG_6313.HEIC
Coral.png

Grup Infantil  |  Vocal

L'Infantil és un grup de caràcter exclusivament vocal, format per cantaires que canten col·lectivament per oferir un espai musical molt enriquidor per tota la comunitat.

 

De les activitats realitzades destaquem els concerts, especialment el Pessebre Vivent que dona inici a la Festa del Nadal i el realitzat en la Festa Major del Roser de Maig.

Horari: Divendres a la tarda de 18.00h a 19.00h.

Ja pots inscriure't per tan sols 30€/trimestrals,

INSCRIPCIÓ

Grup Jove  |  Guitarres

El grup de coral jove va iniciar el seu recorregut a través de l'aprenentatge de la guitarra com a instrument dinamitzador de lleure. Actualment aquest grup es reuneix setmanalment per pràcticar i aprendre noves cançons, tot conduint el cor infantil per a la organització de les diferents sessions i esdeveniments.

Vols formar part?

Aquest curs un nou grup inicia les classes de guitarra, tot formant un altre equip dins del Cor del Roser.

Les inscripcions estan obertes i t'esperem tots els divendres a la tarda. Ja pots aprendre a tocar la guitarra tot formant part d'un grup  per tan sols 5 € mensuals!

bottom of page